Vi tilbyder

Teknik & fejlsøgning

Autoværksted

Fejlsøgning af alle typer biler

Byens Autoteknik er din specialist i fejlsøgning, teknik og diverse elektronikopgaver. Vi kan tage vare på alle bilmærker og modeller, og tager også imod biler fra andre autoværksteder.

Fejlsøgning for privat & erhverv

Oplever du problemer med din bil, kan du trygt tage ind forbi og besøge vores autoværksted. Hos Byens Autoteknik er vi specialister i fejlsøgning, teknik og diverse elektronikopgaver, så vi kan opspore fejlen og udbedre skaden. Vores moderne teknikafdeling er efteruddannet i netop dette felt. Vi favner bredt og kan tage vare på alle bilmærker og modeller med vores professionelle udstyr. Vi laver tilmed fejlsøgning af en stor gruppe biler fra andre værksteder, da vi har investeret i eksklusivt specialudstyr.

Specialudstyr og originalitet

Byens Autoteknik er indehavere af markedets originale diagnoseudstyr til alle bilmærker og modeller. Vi har alle originale testere til alle typer af tests. Vores kvalitetsudstyr er forudsætningen for den mest nøjagtige fejlfinding. Vores teknik og fejlsøgning er b.la. tests med optimering af motorstyringbokse, chiptuning og andre avanceret elektronikopgaver. Vores intelligente udstyr og høje faglighed, er din sikkerhed for at sikre den rette diagnose på netop din bil. Kontakt os for at høre meget mere!

hvis du vil spare tid

En effektiv metode

Slip besværet og find frem til den egentlige fejl med vores intelligente fejlsøgningsmetoder og teknikker

Måske oplever du, at bilen siger mærkelige lyde eller andre problematikker? Lad os foretage en fejlsøgning på din bil. Vi råder over det nyeste udstyr og teknikker inden for fejlsøgning på biler, og har originaltesterne til alle bilmærker og modeller. Det er din garanti for, at vi hurtigt finder fejlen, så vi efterfølgende kan udbedre skaden. 

I langt de fleste tilfælde opdager vi, at fejlen sidder et helt andet sted, end der hvor vores kunder tror, at problemet er. Det skyldes ofte de nyere bilers computere, som ofte resulterer i at fejlen ikke altid er lige til at finde. Vi anbefaler derfor altid at få en ekspert til at se på bilen, så man slipper for at bruge tid på at lede efter den egentlige fejl. 

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, så du kan få en uforpligtende samtale vedrørende dine muligheder om fejlsøgning. Du er velkommen til at ringe til os på telefon, udfylde vores kontaktformular eller komme forbi vores autoværksted. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig!