Vi udfører

Service og reparation

Autoværksted

originalkvalitet

Byens Autoteknik er dit professionelle autoværksted, der ikke sammenligner sig med uautoriserede værksteder. Vi sammenligner os udelukkende med autoriserede værksteder, da vi har alle originale testere og kvalitetsudstyr.

services af kvalitet

Hos Byens Autoteknik tilbyder vi alle former for services for den private bilejer og erhvervskunder med bilparker. Vi registrerer bilens service på bilfabrikkens egen server og udfører alle services med originalt diagnoseudstyr. Vi har udstyr til at kunne varetage alle bilmærker og modeller. Har du behov for en service, er du velkommen til at henvende dig helt uforpligtende, så du kan høre mere om dine muligheder hos os. 

Alsidige Reparationer

Hos Byens Autoteknik er ingen reparationer for kompliceret. Vi udfører  simple som avanceret autoreparationer på alle typer bilmærker og modeller. Det handler udelukkende om den enkelte kundes situation, ønsker og behov. Vores mekanikere benytter udelukkende kvalitetssikret værktøj, der kvalitetssikres af Teknologisk Institut en gang om året. Vi har tilmed originale- og tilsvarende kvalitetsreservedele til alle bilmærker.

Undgå besværet

Skal du låne en bil?

Langt de færreste kan undvære en bil at køre i, mens bilen er på værksted. Hos Byens Autoteknik tilbyder vi altid gratis lånebiler til vores kunder, der har en bil til reparation på værkstedet.

Hos Byens Autoteknik har vi en bred vifte af forskellige lånebiler. Vi tilbyder altid vores kunder en lånebil, så det ikke behøver at være besværligt, når bilen er til reparation. Det er naturligvis helt gratis og uden beregning at få en lånebil at køre i, mens bilen er på vores autoværksted.

Hos Byens Autoteknik vægter vi naturligvis at udføre alle reparationer og services, så effektivt og hurtigt som muligt. Helt uden at gå på kompromis med hverken kundeservice eller kvaliteten af det udførte. Henvend dig allerede i dag, hvis du har eventuelle spørgsmål eller ønsker at vide mere.