Byens Autoteknik

Kort om os

dit kompetente Autoværksted

vægter Originalitet

Byens Autoteknik er dit nye og moderne værksted i Roskilde. Værkstedet rummer alle markedets originale testere, reservedele og materialer, som skaber grobund for de absolut bedste fejlfindinger og metoder.

Byens Autoteknik er dit lokale og moderne autoværksted i Roskilde. Byens Autoteknik er dit nye og moderne værksted i byen, der varetager opgaver for den private og i erhvervsmæssige sammenhænge. Indehaver, Niklas Kinn Nørskov, startede i 2000 som fejedreng hos Peugeot, og har derfor mange års erfaring i branchens felt. Herefter var han i 5 år hos den lokale Automester i byen, og har dernæst været hos Roskilde auto & skadecenter som Tekniker i 4 år. Niklas Kinn Nørskov blev yderligere indehaver af ROS autocenter i de næste 4 år, hvorefter han gik solo og startede det alsidige firma; Byens Autoteknik.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Har du eventuelle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om en ydelse, er du velkommen til at tage kontakt. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin skade eller service. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for netop dig!

Professionelle fagfolk

Et moderne autoværksted

Vi henvender os til den private bilejer, erhverv, større virksomheder med mange firmabiler m.m. Dine muligheder for traditionel service, reparation og avanceret fejlfindinger er mange hos Byens Autoteknik!

Hos Byens Autoteknik udfører vores mekanikere service, reparation og diverse serviceydelser for den private bilejer og i erhvervsmæssige sammenhænge. Vi er dit alsidige autoværksted, der kan mestre store som små skader, fejl og services. Det er gældende uanset bilens model og mærke.

Vi har en klassisk service- og reparationsafdeling, samt vi har en teknisk afdeling til alle elektronikopgaver. Vi har specialiseret os i teknik og fejlsøgning, og har derfor alle originale testere og udstyr. Vi yder fejlfinding og diverse opgaver for erhverv, den private og diverse værksteder.