Vi tilbyder

Forsikringsskader

Når uheldet er ude

Vi udbedrer forsikringsskaden

Vi kan stå for at udbedre alle former for skader via forsikringsselskaberne i Danmark. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og er derfor kvalificeret til at håndtere alle bilmærker og modeller.

Forsikringsskader hos os

Er din bil forsikret, skal du gøre brug af dit forsikringsselskab, når uheldet er ude. Ofte er det forsikringsselskabet, som betaler en eventuel udbedring, når skaden er sket. Hos Byens Autoteknik kan vi stå for alle typer forsikringsskader uanset omfang og bilens mærke. Vores ekspertise i reparation gør processen effektiv og giver flotte resultater. Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage vare på din bil!

Behov for en lånebil?

Hos Byens Autoteknik har vi en bred vifte af forskellige lånebiler. Vi lægger stor vægt på, at det selvfølgelig ikke skal være besværligt for vores kunder at have deres bil til reparation. Derfor stiller vi altid en lånebil til rådighed, mens bilen er på vores værksted. Det er naturligvis helt uden beregning at få en bil at køre i, mens din egen bil er til reparation. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Forsikring

Få dækket dine skader

Hos Byens Autoteknik kan vi stå for alle typer reparationer uanset omfang og bilens mærke. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så du kan være sikker på, at vi kan stå for netop din forsikringsskade!