Vi tilbyder

Dæk og fælge

udskiftning og reparation

Vi udfører alle services

Hos Byens Autoteknik kan vi håndtere alle opgaver med dæk og fælge. Herunder udskiftning, reparation og opbevaring. Læs meget mere om vores ydelser med dæk og fælge her på siden.

Service og reparation

Har du behov for en service eller en reparation af dine dæk og fælge, er vi det oplagte valg. Vi kan håndtere alle opgaver; lige fra udskiftning og lapning til afbalancering og 4-hjulsudmåling. Vi har stor ekspertise i dæk og fælge, og har alt det rigtige udstyr og værktøj. Vi udfører stort som småt, og vi sælger naturligvis også dæk og fælge på vores værksted.

Vi opbevarer dine dæk

Hos Byens Autoteknik har vi et dækhotel. Måske oplever du, at du ikke har plads til dækkene derhjemme, eller måske vil du blot spare på pladsen og gøre det nemt for dig selv?  Du kan få adgang til hjulskift, som koster 600,- halvårligt for skift og opbevaring. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere, kan du trygt tage kontakt allerede i dag.

salg af dæk og fælge

Tid til nye dæk og fælge?

Er det blevet tid til at købe nye dæk, eller ønsker du at skabe nyt liv på bilen med et sæt fælge? Vi tilbyder en bred vifte af forskellige dæk og fælge til alle bilmærker og modeller. Du kan trygt henvende dig til os allerede i dag, hvis du ønsker at se- eller høre meget mere om dine muligheder!